Emotioneel door een McDonalds reclame

Ik weet niet of andere mama’s dit ook herkennen. Maar sinds mijn moppie er is, sinds ik mama ben…ben ik echt een weekdier. Gelukkig is het al een beetje beter nu ik de ‘negen maanden af’ voorbij ben. Mijn hormonen zijn iets rustiger. Maar man…ik heb nog nooit zoveel gehuild als het afgelopen jaar. En het zijn niet eens allemaal tranen van verdriet of van de stress, ik reageer gewoon veel heftiger op dingen die ik zie of hoe ik dingen beleef. Klinkt dit heel raar?

Van horror naar romcom

Vroeger keek ik het liefst horror films. Doe mij maar lekker gek. Onverklaarbare situaties, geesten, bezeten poppen, moordenaars op vakantie, doe me dat maar. Heerlijk lekker rillen en gillen. Helaas, dat is verleden tijd. Met die kleine moest ik zo vaak ’s nachts op, dat het niet goed is voor mijn bloeddruk om die films te kijken. Haha, ik wil niet ’s nachts naar mijn bed moeten rennen, omdat ik bang ben over wat er onder het bed vandaan kan komen. Totale onzin natuurlijk, maar hey, gooi een horror film in de mix met een hoop slaapgebrek, nog wat hormonen erbij en je hebt een interessante mix.

Doe mij maar lekker een lieve romcom, wat familie drama een paar liefdesverklaringen en alles komt uiteindelijk goed. Heerlijk!

Tranen door de Mac

Maar jongens, we hebben een nieuw hoogtepunt hoor. MacDonalds heeft nu een nieuwe reclame. En draag mij maar weg! Ik zag hem gisteravond voor het eerst toen ik mijn meisje haar avondfles aan het geven was. Potverdorie ik knuffelde haar extra goed voordat ze naar bed ging. En dat terwijl het een super lieve en positieve reclame is. Te schattig.

Ja… en dat van MacDonalds.

[su_youtube_advanced url=”https://youtu.be/kmnTpJyq4tM”]

Wat denk jij? Te hormonaal nog of snap je me stiekem ook wel? Ik hoor het graag.

 

 

Volg mij ook op Instagram en Facebook