Save the date want wij gaan trouwen

Ik heb natuurlijk in geur en kleur al verteld dat wij gaan trouwen! Ramon heeft mij in oktober 2018 de grootste vraag gesteld en ik kon natuurlijk alleen maar met JA antwoorden. Het moment was perfect en alles wat ik me kon voorstellen en wat ik maar kon wensen. Maar ” JA”,… en dan?

logo trouwdag

Keuzes maken en regelen

Dan mag je gelukkig even helemaal op een roze wolk zitten. Je mag het even lekker allemaal laten landen en even optimaal genieten van het feit dat je echt gaat trouwen. Dat mag ook allemaal even binnenkomen. En natuurlijk heb je ook tijd nodig om die prachtige ring telkens weer opnieuw te bewonderen. Maar al snel, heel snel, gaan mensen ook vragen: “en, hebben jullie al een datum??” Hmmmm….Jazeker!

Hoe vind je dé datum?

Misschien heb je een datum in gedachte met een bijzondere betekenis. Zoals de dag van jullie eerste date? De trouwdatum van je ouders? Of een andere mooie dag zoals 2-2-2020 of 19-9-2019. Allemaal leuke dagen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een praktische datum. Ik wilde namelijk graag trouwen in de herfst. Het kan nog heerlijk weer zijn, kans op droog weer. Maar vooral de prachtige kleuren die je dan overal ziet in de natuurlijk. De kleurrijke bladeren. Super gezellig!

Als het nog lekker weer is dan heb je vaak een prachtige zonnige dag die niet te heet is. Heb je wat minder mooi weer, of een herfst storm. Dan kan je het vaak al super gezellig maken met lekkere warme dranken, theelichtjes en mooie kleuren.

Met dat in ons achterhoofd zijn we naar locaties gegaan. We hebben gecheckt of ze bij ons thema van de herfst passen en daarna hebben we gekeken welke data de locatie nog vrij hadden.

Save the Date

Nadat we de datum gekozen hadden waren we er klaar voor om dat te delen met onze dag gasten. We hebben gelukkig een super kundige opmaker in onze kring. Ze heeft ons echt geweldig geholpen met de opmaak van onze Save the date kaarten.

save the date

Inmiddels zijn we al weer een paar maanden verder en de voorbereidingen gaan verder. Trouwjurk, ringen, uitnodigingen, bloemen, taart, ect. Alles komt nog langs.