Wij gaan trouwen!

Oh het is eventjes stil gezeten hier, ik weet het. Niet heel netjes, maar geen spijt – haha. Ik zat namelijk even heerlijk comfortabel en gezellig op mijn roze wolk. Ik ben namelijk verloofd! Ja echt! Wij gaan trouwen! Wat spannend. Totaal onverwacht ben ik een weekendje ontvoerd door mijn lieve vriend.

Plagen en een verrassing

Hij zat me al een paar weken te plagen dat hij wat aan het plannen was. Een beetje plagen. Soms kreeg ik een hint, maar ik kon er weinig mee. Stiekem vervelend, omdat ik normaal gesproken heel goed ben in het ontcijferen van hints.

Op vrijdag 11 oktober stond hij opeens voor mijn neus terwijl ik thuis was met Benthe. Hij vertelde dat ik had een half uurtje om haar spulletjes te pakken, want ze zou lekker uit logeren gaan bij opa en oma. Snel zaten we dus al in de auto op weg naar opa en oma. Daar ging alles nog heel normaal.

Lekker eten en nog meer verrassingen

Daarna zijn we lekker met z’n tweetjes uit eten geweest. Gewoon heerlijk gezellig met z’n tweetjes rustig aan tafel gezeten en lekker gegeten. Ramon zei dat we daarna nog een stop hadden. Nog een half uurtje rijden. Uiteindelijk kwamen we aan bij de Tala Lodge, een zeer romantische en luxe bed & breakfast in Ravenswoud. En het vervelende… ook hier ging geen lichtje bij me branden!

We kwamen binnen en zagen de kaarsjes, het hemelbed met de rozenblaadjes, de wellness badkamer, ect. Maar ik riep gewoon uit dat ik het een heerlijke romantische verrassing vond. Wat geweldig! We keken uit over de weilanden met koeien erin en verder zag je niets. Buiten stond een heerlijk grote jacuzzi. We konden ons direct omkleden en hup lekker bubbelen. Zo hebben we vanuit de bubbels de zon onder zien gaan en zaten we daarna heerlijk in het warme water naar de sterren te kijken. Dat is natuurlijk het voordeel van het platteland. Als de zon onder gaat dan zie je de gezellige koeien niet meer, maar wel die duizenden sterren.

Tala lodge huwelijksaanzoek

Tala lodge huwelijksaanzoek

Tala lodge huwelijksaanzoek

Uiteindelijk zei Ramon dat hij wat moest pakken. Ik dacht dat hij even een ander muziekje op ging zetten en dat hij misschien wat te drinken zou pakken. Toen hij terug kwam, ging hij opeens op één knie. Wat hij verder zei ga ik natuurlijk niet delen, dat is heel privé, maar het was prachtig. Maar het eindigde met de vraag; “wil je met me trouwen?”

NATUURLIJK WIL IK DAT!

(Ja echt, kippenvel als ik er aan terug denk!!) Ik hoef natuurlijk ook niet uit te leggen dat hier de nodige tranen bij kwamen. We hebben hier nog een heerlijke avond/nacht en ochtend doorgebracht. Helemaal in onze kleine bubbel en gewoon genieten en dit bijzondere moment vieren. Wat geweldig en wat heeft hij het goed gepland allemaal. De Tala lodge is een echte aanrader voor een romantische nacht weg (totale non-spon btw).

Tala lodge huwelijksaanzoek

huwelijksaanzoek

Volg mij ook op Instagram en Facebook