Eindelijk – mijn telefoon is geen stuiterbal meer

Ik ging op zoek naar dé oplossing waardoor ik mijn telefoon niet meer constant zou laten vallen. Een grote telefoon en relatief kleine handen werken namelijk niet goed samen. En ik ga niet inleveren op de kwaliteit van mijn telefoon. Maar… ik denk dat ik de oplossing heb! Lees je mee?

Stuiterbal

Al jarenlang is één van de meest belangrijke vereisten voor een nieuwe telefoon dat deze ‘stuiter-proof’ is. Zo weet ik met zekerheid te zeggen dat je de Sony Z5 twee verdiepingen van een marmeren trap kan laten vallen en dan is er niets aan de hand. Dat heb ik namelijk gedaan. Mijn telefoon valt altijd uit mijn broekzak, uit de auto (hoe dan?), uit mijn tas, van de tafel, etc. Het maakt het dan lastiger dat ik graag ook best wel van een grote telefoon hou, ik ga niet voor een compacte variant. Ik wil graag een goede camera en dus ook een goed scherm waarop ik de foto’s kan zien. Daarnaast gebruik ik mijn mobieltje ook veel en intensief (wie niet) en dus wil ik niet op een klein scherm moeten turen. Ik heb nu de truc gevonden!

Grote telefoon, kleine handen

Zoals al gezegd, ik hou van grote telefoons. Vooruit het moet nog een beetje in mijn broekzak passen, dat is wel zo praktisch, maar het mag best een formaat hebben. Daarnaast selecteer ik de mobieltjes altijd op de camera. Die moet goed zijn. Natuurlijk ook omdat ik actief ben op social media (volg me hier op Instagram), maar daarvoor vond ik het ook al leuk om gewoon veel foto’s te maken. Ik blog ook op mijn telefoon. Iets wat niet altijd handig is, want mijn vingers zijn helemaal niet zo lang. Ik heb daarom ook de grootste moeite om mijn telefoon met één hand vast te houden en met mijn duim de andere kant van het toetsenbord te bereiken. Iets wat gevaarlijker werd toen ik mijn lieve moppie kreeg. Een baby vasthouden en de telefoon in de andere hand gaat goed. Maar ik wil die telefoon toch niet op haar hoofdje laten vallen!

Handig!

Dus ik ging op zoek! Wat zou de uitkomst zijn voor mij? Ik wilde niet een ander hoesje, ik hou niet van hoesjes die je open moet vouwen of moet openklappen ofzo. Ja, super handig dat daar een pasje in kan. Maar geef mij maar gewoon een goede screen protector en een simpele cover. Lekker overzichtelijk en minder bulk. Uiteindelijk kwam de tip van Sanne van Laviesanne.nl. (Bedankt Sanne!) De Handygrip!

handy grip op mallemama

 

Geweldig! Het is klein, super makkelijk te bevestigen en klaar in twee seconden. Wat wil een mens nog meer? En de kleur is ook nog eens super goed. Ik mocht van Handy Grip er twee bestellen om te proberen. Nou ik kan je wel zeggen dat ik om ben hoor. En voor de prijs (€ 7,95 voor het telefoonmodel) hoef je het ook niet te laten.

handy grip op mallemama

 

De Handy Grip

De Handy Grip komt als brievenbuspakketje binnen, wat ik altijd een groot voordeel vind. Het komt in een simpele verpakking, maar met super duidelijke instructies hoe je hem goed kan bevestigen op je hoesje.

Ik heb een rose gouden hoesje en ik heb dus ook de rose gouden Handy Grip besteld, ik was best sceptisch hierover want ik dacht dat de kleuren nooit konden matchen. Nou had ik het eens even fout! Het past echt super goed bij elkaar.

handy grip op mallemama

Ik vind het echt een uitkomst jongens, eerlijk. Als ik met mijn meisje op schoot zit weet ik zeker dat mijn telefoon niet op haar zal vallen. Maar ook als ik met haar loop en in mijn andere hand haar fles heb dan draai ik mijn telefoon op en bungelt die gewoon aan mijn vinger. Mijn handen heb ik gewoon vrij, ook al heb ik mijn telefoon mee. Natuurlijk moest ik hier ook wel even vertrouwen in krijgen, maar inmiddels weet ik dat mijn Handy Grip goed vast zit (check dit altijd!) en durf ik hem gewoon mee te nemen als ik alleen de Handy Grip zelf vast heb.

handy grip op malle mama

 

rose gounden handy grip op mallemama

Ik hoop dat dit misschien voor jullie ook een goede tip is. Laat het me weten! Of ben ik de enige kluns 😉

Volg mij ook op Instagram en Facebook
 

 

Dit artikel bevat content over een gratis verkregen product.