Mini shoplog; Primark

Vandaag zijn we naar Wijk aan Zee gegaan. We hebben niet alleen een heerlijke tijd gehad in de duinen en op het strand. Ook hebben we echt iets heel erg gaafs gedaan! Maar daarover binnenkort meer. Sneakpeak hiervan kan je al wel in mijn stories op Instagram vinden!

> Goede reden om me ook te volgen op Instagram <

Op de terugweg besloten we lekker bij Zwolle te stoppen, het terras op (met dit weer toch wel een must) en ook even langs de Primark. Vriendje wilde nog een paar shorts hebben voor de vakantie. Dat werden wat shorts, een aantal t-shirts en een jas. Ik shopte voor mezelf wat bloezen voor op het werk en een heerlijke trui voor in het najaar.

primark bloes

Bloes voor 13 euro. Bron foto Primark

En natuurlijk hebben we ook geshopt voor Benthe. Dat blijft toch het leukst! Ik heb de kleertjes allemaal iets groter gekocht in maatje 6-9 maanden, 74 cm, terwijl ze nu eigenlijk in 62 zit. Maar ik heb het idee dat het best wel klein valt. Ik had al eerder wat geshopt voor de zomer, maar met deze hit blijft ze toch wat kleertjes nodig hebben.

Waar ik heel blij mee was, is dat ze ook slabbetjes hebben! Geweldig. Ik heb er al een stuk of 12, maar met Benthe haar onophoudelijke gekwijl en haar spugen in. Gebruiken we soms wel 5 slabbetjes op een dag. Ze worden per 3 verkocht en kosten dan 4 euro. Ik nam er twee mee.

slabbetje benthe primark

Ik vind deze pakjes zo schattig. Volgens mij zijn ze ook heel handig. Als het komend weekend 30 graden wordt, dan kan ik haar lekker zo’n pakje aan doen. Is toch net wat leuker dan gewoon een rompertje en geen extra warmte door alle laagjes.

pakje primark

pakje benthe primark

Deze pakjes waren 5 euro per stuk.

Er waren ook nog hele leuke t-shirtjes, ik heb er 1 meegenomen uit de jongens afdeling en 1 van de meisjes afdeling. Gewoon omdat ik deze het leukst vond. Ze waren 1,80 per stuk. Geen geld.

jongenstshirt

shirtje benthe

 

Dit shirtje is in het echt meer roze, op de foto valt ie heel rood uit.

 

Voor deze prijzen is het niet de beste kwaliteit, maar ze groeit snel en het hoeft niet per se lang mee te gaan. Ook omdat we een leuke mix in de kast hebben van dit soort budget outfits en de wat duurdere, betere kwaliteit kleding.

Shoppen jullie ook wel eens bij de Primark voor jullie kleintjes? Klopt mijn idee dat de kleding i.d.d. wat klein valt? Hoe vind je de kwaliteit? Ik vind het leuk als je me jouw ervaringen laat weten.

 

Volg mij ook op Instagram en Facebook