Mini shoplog; warm weer komt eraan, dus we gaan shoppen

Afgelopen woensdag was het hoog tijd om weer eens de stad in te gaan. Eén van de andere mama’s van mijn Centring Pregnancy groepje was ook vrij die dag dus we besloten lekker te lunchen in de stad met onze kleintjes. Ik kwam er namelijk met het lekkere weer van laatst achter dat ik eigenlijk geen rompers had met korte mouw. Benthe zit nog in maatje 56 en omdat ze natuurlijk een winter baby is hebben we eigenlijk alleen maar rompertjes met lange mouwen. Tijd om te shoppen dus.

Alle aankopen zijn totaal no-spon. Alles is zelf gekocht. Ik vind het gewoon leuk om te laten zien.

C&A

Ik begon bij de C&A. Ze hebben hier erg leuke kleertjes voor baby’s en ik vind de kwaliteit ook echt goed. En dat voor een klein prijsje.

Ik kon deze trui niet laten liggen. Ik had hem niet nodig, maar hij was in de aanbieding voor maar 5 euro. Het is een wat dikkere trui en heb hem meegenomen in maatje 62. Dan heeft ze er nog wat aan. Op koudere dagen of als het een avondje wat kouder is en we willen haar jasje niet perse meenemen. Dan komt zo’n trui lekker van pas. En het is gewoon zo’n schatje.

cenaminimouse

Ook natuurlijk even nog twee rompertjes meegenomen, hier was ik tenslotte voor gekomen. Deze waren samen voor 8,50 euro. Schatjes toch!

cenanijntje

Hema

Daarna ook nog even langs de Hema. Toch het adresje voor de basics voor je baby. Ik had natuurlijk maatje 56 nodig en kwam er nu pas achter dat Hema rompertjes eigenlijk allemaal 50/56 en 62/68 zijn. Best gek… ik durf dan ook niet veel rompers te kopen maat 50/56, ik denk dat dit snel klein wordt. Dus maar ééntje meegenomen in 50/56 en het schatjes ‘My mom is smarter than my dad’ in maatje 62/68. Beide rompertjes waren 5 euro.

hemaromperst

Ik liep ook tegen deze schattige broekjes aan. Te schattig! Omdat we ons toch voorbereiden op het warme weer, kon ik deze niet laten liggen. Ik vind die felle kleurtjes zo ontzettend leuk! Zo heerlijk vrolijk. Twee voor 14 euro en ik heb ze meegenomen in maatje 62. Dan kunnen we ze hopelijk wat langer gebruiken deze zomer.

kortebroekhema

 

Dat was het, niet veel maar even wat noodzakelijkheden. En wat schattigs. Hebben jullie dat ook? Dat shoppen voor je kindje toch zoveel leuker is/kan zijn dan voor jezelf?