Negenmaandenbeurs

Het klinkt misschien heel vreemd, want wij zijn geen ouders en wij zijn ook niet zwanger… maar we (vriendlief en ik) zijn wel naar de negenmaandenbeurs geweest!

We hebben avondkaartjes geregeld en zijn donderdagavond richting de Rai gegaan. Wat was het ontzettend druk zeg! Overal vrouwen – en gelukkig ook veel mannen! – met mooie bolle buiken en/of met kinderwagens met prachtige kleine kindjes. Naast het verkrijgen van veel informatie, is het ook een erg leuke plek om mensen te kijken. 😉

Webshopstraat

We waren wel een beetje overweldigd; er is zo veel te leren als je nieuw bent in het onderwerp kinderen en baby’s. En we zullen ongetwijfeld ontzettend veel gemist hebben of niet gezien hebben. Er was bijvoorbeeld een super leuk stuk met allemaal stands onder de naam ‘webshop-straat’. Echt heel leuk om te zien dat daar ook ruimte voor was. Maar hier hebben wij niet bij stil gestaan. Ik probeer juist mijn koopdrang te bedwingen, haha. Dus we vonden dat niet een heel goed idee.

Merken-palooza

Naast de ‘webshop-straat’ was er ook genoeg ruimte – een hele hal vol – voor alle bekende merken. We zagen rijen en rijen met kinderwagens van alle merken. Autostoeltjes, kleertjes, voeding, alle grote winkels als de Prenatal, Baby-dump en Babypark; alles en iedereen was aanwezig. Er was ook veel voor tijdens de zwangerschap, van de cursus Samen Bevallen tot een maaltijdenbox (zoals Hello Fresh) maar dan speciaal voor zwangeren.

We hebben wel weer veel geleerd. Van de cursus Samen Bevallen, die ons super interessant lijkt en die we wel willen doen als het zo ver is tot hoe duur de nieuwste maxi-cosi wel niet is!! (Daar schrokken we best van!)

Al-met-al maakt vriendje nu heel veel grapjes over hoe ik aan het ‘rammelen’ ben. Maar toch ben ik blij dat we gegaan zijn.

Zijn jullie al eens op de negenmaandenbeurs geweest? Vinden jullie het heel gek dat wij zijn geweest zonder dat we (aanstaande) ouders zijn? Ik hoor het graag!

Liefs Linda