Hallo allemaal!!!

Spannend! Vandaag gaat dit blog live. Ik moet nog even wat dingetjes aanpassen, maar dan is het wel zover.

Waarom dit blog?

Eigenlijk heel simpel; wij zijn zelf bezig met zwanger worden! Super spannend allemaal en iets waar ik gelukkig met vriendlief heel veel over kan praten. Maar omdat we het nog wel voor onszelf houden praten we er niet met anderen over. En leek het me leuk om hier een beetje mijn creativiteit de wereld in te spuien.

Wie ben ik dan?

Aangenaam! Ik ben Linda. Bijna 30. Al jaren samen met mijn vriend. We hebben het huisje en het beestje – twee zeer spaarzaam actieve katten – en nu willen we heel graag nog een uitbreiding van ons gezin.

Wat kan je hier verwachten?

Drie keer per week een artikel. Daar ga ik op insteken. Waarom? Omdat dit blog voor mij ook iets nieuws is. Ik ben geen ‘doorgewinterde’ blogger. Maar het lijkt me ontzettend leuk om er mee bezig te zijn. Ik hou van schrijven, ik hou van kletsen en mensen leren kennen. En nu heb ik een onderwerp waar ik ook graag meer over wil leren en dat kan ik dan ook delen. Er is erg veel te vinden over zwangerschap en zwanger worden; niet alles is even toegankelijk of gemakkelijk. Wie weet kan ik de vertaalslag maken en dingen eenvoudiger neerzetten. Natuurlijk zal ik ook heel openhartig zijn over mijn reis naar zwangerschap toe.

Waar wil jij meer over weten?

Heb jij nu al vragen of twijfel je ergens over? Stel de vraag hieronder en ik ga proberen jou een duidelijk antwoord te geven!

Tot snel! Liefs!