Top 5 van 2018

We zitten inmiddels al weer stevig in het nieuwe jaar. Halverwege januari kussen we niet meer en de beste wensen zijn een gegeven, we hoeven het niet meer uit te spreken. We focussen ons op onze goede voornemens.

Toch wil ik nog eventjes de top 5 van 2018 geven. Ik vind het natuurlijk erg leuk om te zien welke blogberichten het meest gelezen zijn. En hopelijk vinden jullie dat ook!

Nummer 5 – Emotioneel door een McDonalds reclame

MacDonalds reclame

Mijn blog over hoe ik huilend op de bank zit na het kijken van een McDonalds reclame. Hormonen? Ik hoop het.

Nummer 4 – Ik ga teunisbloemolie gebruiken

Ik beschreef in deze, toch wat oudere post, al over wat ik deed om een zwangerschap te bevorderen. Zo gebruikte ik teunisbloemolie om mijn cyclus te verkorten.

Nummer 3 – Hapjes, prakjes en de Kleintjes methode

rapyley en kleintjes

Ik schrijf regelmatig over wat Benthe eet en drinkt. Ook deel ik schema’s van wat ze op een dag binnen krijgt. Wij zijn vanaf dag één begonnen met het aanbieden van vast voedsel, geen prakjes of potjes. Ik heb er altijd van genoten om te zien hoe Benthe op deze manier haar eten ontdekt. Ik schrijf er dan ook graag over.

Nummer 2 – Waarom Benthe niet overgaat op opvolgmelk (nummer 2)

babyvoeding fles

Als kleintjes flesvoeding krijgen i.p.v. borstvoeding dan passeer je bij een leeftijd van 6 maanden een grens waarbij je door kan naar opvolgmelk. Ik heb ervoor gekozen om Benthe gewoon nog steeds nummer 1 te geven. Ook nu ze (bijna) één jaar oud is, krijgt ze nog steeds flessen met nummer 1 melk.

Nummer 1 – Mijn bevalling

Super leuk dat dit toch nummer één is! Het meest gelezen dit jaar is mijn bevallingsverhaal. Deze heb ik gesplitst in deel 1 (de dagen daarvoor) en deel 2 (de bevalling zelf). Ik vind nu, bijna een jaar na dato, heel bijzonder om te lezen. Het is al weer zo lang geleden en eigenlijk was het ook nog maar zo kort geleden. Wat een bijzonder tijd was dat. Leuk dat jullie dit zo veel lezen.

Bedankt lieve mensen! Voor het volgen van mijn verhaal het afgelopen jaar. Ondanks dat het nu wat rustiger is, ook door de studie, ga ik gewoon nog wel door met het delen van mijn ervaringen.

Dus, stiekem toch nog even, de beste wensen voor jullie! En maak er een prachtig jaar van!