Wereldkaart voor de babykamer

Ik kreeg voor de vakantie een mailtje of ik een wereldkaart op canvas wilde reviewen. Ik keek even op de website Je kan kiezen uit veel verschillende wereldkaarten. Zowel voor volwassenen, kinderen en baby’s. Super leuk! Ik nam het aanbod daarom ook graag aan.

wereldkaart baby

We kozen de wereldkaart ‘ons dierenrijk – baby’. En ik ben niet teleurgesteld. Wat een prachtige kaart. We kozen voor de variant op canvas en de kaart kwam binnen verpakt in bubbelfolie, maar dat voelde wel stevig genoeg aan. Toen we hem uitpakte waren we erg blij verrast met de prachtige heldere frisse kleuren en de super leuke tekeningen. Je kijkt je ogen uit.

wereldkaart baby

Op elk continent staan dieren die daar ook daadwerkelijk voorkomen. Ze zijn erg leuk voorgegeven. Heel toegankelijk voor kinderen.

baby wereldkaart

Benthe is nu nog wel echt te klein, maar met een klein halfjaar vind ze dit geweldig. Dan kunnen we diertjes aanwijzen en benoemen. Ik zie het al helemaal voor me. Ik merk nu al dat ze er graag naar kijkt. Er staat ook zoveel op de wereldkaart dat je er uren naar kan kijken en steeds nieuwe dingen kan zien.

wereldkaart

wereldkaart

Ondanks de grote en dat de afbeelding is afgedrukt op canvas doet dat niets af aan de kwaliteit van het product. Het is een stevige kaart en de afbeeldingen van de diertjes zijn mooi scherm en duidelijk.

Zoek je nog leuke wanddecoratie dan zou ik zeker eens op de website kijken. Ze hebben er veel meer kaarten dan alleen voor de kinderkamer, je kan ze met geometrische vormen bestellen, of juist een ‘kras-variant’, dan kras je de landen open waar je geweest bent. Ze hebben ook kaarten van steden of wereldkaarten als puzzel of muursticker. Daarnaast kan je de kaarten bestellen op canvas, hout, aluminium, plexiglas, poster en schoolplaat.

Wereldkaarten is onderdeel van Canvascompany. Je kan bij Canvascompany ook een gave foto op doek bestellen.

 

Volg mij ook op Instagram en Facebook

 

Dit artikel bevat content over een gratis verkregen product.