Foto op hout

Over ongeveer twee weken (ik ben nu 38 weken zwanger) mogen wij ons eerste kindje ontmoeten. Wij denken natuurlijk al heel lang na over de bevalling en vooral ook over de tijd daarna. We kijken erg uit om haar te ontmoeten en erachter te komen wat voor een persoontje ze zal zijn, maar ook op wie ze zal lijken. Heeft ze mijn neus of die van mijn vriend? Zal ze rood haar hebben (komt in beide families voor) of juist meer blond zijn? Ik ben zo nieuwsgierig.

Wat in ieder geval duidelijk is, is dat de periode waarin ze heel klein zijn zo ontzettend kort duurt. Het echte ‘newborn’ is er meestal met een week of twee wel vanaf en daarna schieten ze natuurlijk de lucht in in het eerste jaar. Om niets te missen heb ik van mijn vriend voor mijn verjaardag vorig jaar al een prachtige camera gekregen! Maar behalve dat we zelf natuurlijk veel foto’s gaan maken, hebben we ook al een newborn-fotoshoot gepland staan. Juist die korte periode waarin ze zo klein zijn willen we graag bewaren op mooie foto’s.

Fotofabriek.nl

Ik kreeg een aantal weken geleden van www.fotofabriek.nl een super leuke aanbieding. Ik mocht bij hen een foto op hout bestellen. Super leuk, want ik weet dat we van de newbornshoot ook nog wel foto’s willen uitvergroten en ik vind hout wel een creatief en uniek idee. Weer eens wat anders dan canvas.

Wij zijn twee jaar geleden op de bruiloft van vrienden geweest en hier had ik nog veel leuke foto’s van. Deze heb ik altijd al willen afdrukken en dit was hét moment!  De website van fotofabriek vind ik heel erg gebruiksvriendelijk. Het wijst eigenlijk allemaal voor zich. Het uploaden gaat gemakkelijk en snel.

Het pakketje kwam met een paar dagen binnen. En ik was eigenlijk direct verrast hoe goed het verpakt was! Een stevig pakketje, dik karton wat makkelijk door de brievenbus past (dit hangt natuurlijk ook af van de maat die je besteld). Ik hoefde er dus niet voor thuis te blijven. Het hout is daarna nog beschermd door schuimfolie. Al met al kwam het dus perfect en zonder beschadigingen aan.

verpakking

 

Tijdens het bestelproces kan je kiezen voor een foto op vurenhout of een foto op berkenplex. Ik heb voor dit laatste gekozen. Hiermee krijg je één houtplaat voor je foto, i.p.v. verschillende houtjes naast elkaar. Dit leek mij mooier, omdat ik deze foto op onze slaapkamer wil hangen. En daar past deze stijl beter bij.

Natuurlijk zie je het houtpatroon duidelijk door de foto heen. Ik vind dit geen bezwaar. Je kiest natuurlijk voor een foto op een natuurproduct. Ik vind het dan erg mooi als je dit ook in het eindproduct terug ziet. Het zou jammer zijn als het bijna een ‘plastic plaat’ op het hout zou zijn.

 

Al met al ben ik niet alleen heel blij met het eindproduct en kan ik niet wachten totdat ik deze op de muur kan hangen samen met de foto’s van onze kleine meid. Ik vond ook het bestelproces bij de fotofabriek zeer prettig. Dit is wel belangrijk, ik ben namelijk technisch helemaal niet zo handig dus een makkelijk en overzichtelijk bestelproces helpt wel, het is al vaker gebeurt dat ik midden in een bestelproces afhaak. Dit keer had ik daar totaal geen moeite mee.

 

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk.