Onze week in zeven foto’s – week 14

Goedemorgen! Hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend achter de rug? Wat een weertje! Jongens wat was ik hier aan toe. Maar volgens mij waren we hier allemaal wel een beetje aan toe. Wij hebben i.i.g. goed genoten, ondanks dat ik echt zo erg verkouden werd. Kijk je mee met mijn week?

Maandag

Maandag deden wij het heel rustig aan. Met eerste paasdag hadden we alle familie al gezien en deze Tweede Paasdag waren we lekker met z’n drietjes. We zijn lammetjes gaan kijken in Ruinen en hebben lekker een kopje koffie bij de Croissanterie gedaan (aanrader hoor!). Thuis heb ik tussen de bedrijven door flink wat wasjes gedraaid. Waaronder een wasje met allemaal nieuwe knuffels. Hartstikke grappig als dat zo hangt.

Dinsdag

Dinsdag kwamen mijn collega’s op kraamvisite. Wat vond ik het super gezellig om ze weer te zien. We hebben heerlijk bij zitten kletsen en ze hebben Benthe dit geweldig leuke stoeltje gegeven. Helaas eindigde dit bezoek in de allereerste ontplofte poepbroek van ons meisje. Ik heb haar nog niet eerder een badje moeten geven doordat ze zo in haar broekje gepoept had, maar dinsdag was de dag. Wat een pret had mevrouw in bad.

Woensdag

Woensdag heb ik toegegeven aan mijn nieuwsgierigheid! haha. Familie en vrienden riepen al dat ons moppie zo goed groeide en al weer zo groot werd. Ik wilde nu graag weten hoe groot dan. Dus wij gingen naar het inloopuur van het consultatiebureau. En moppie was i.d.d. goed gegroeid. Met elf (!) weken is ze nu 5155 gram en 57,7 cm. Toppie.

Donderdag

Donderdag moest ons meisje weer naar de chiropractor (komt nog een uitgebreid artikel over) en daarna hebben we het rustig aan gedaan. Ze heeft lekker bij mama op schoot geslapen. Ik heb dus ook weinig foto’s gemaakt deze dag. Alleen deze appte ik naar mijn vriend toe. Het is zo grappig om te zien hoe ze haar handen aan het ontdekken is. Ze bekijkt ze, sabbelt er constant op en is er constant mee in de weer. Heel schattig.

Vrijdag

Vrijdag gingen wij ’s ochtends naar een mogelijke nieuwe gastouder. Wij hebben onze gastouder al tijdens de zwangerschap ontmoet en ‘uitgekozen’, alleen gaat zij half mei zelf met zwangerschapsverlof. Hartstikke leuk voor haar natuurlijk, maar dan begint voor ons de zoektocht opnieuw. Gelukkig was het vrijdag raak en hadden wij een goede klik met gastouder Riet. Dat is mooi wat ik moet toch 1 mei weer aan het werk.

’s Middags hebben we nog een poosje gespeeld in de wipper. Daarvoor hadden we een nieuw soort beugeltje gekocht met speeltjes eraan en die begint ze nu toch leuk te vinden. Ze oefent al heel goed en slaat met haar handen tegen de speeltjes aan en vind de kleuren ook helemaal te gek.

Zaterdag

Zaterdag was nog zo’n rustige dag. Vrijdagavond ben ik namelijk hondsberoerd geworden en was zo verkouden dat ik erg vroeg mijn bed ingedoken ben. Zaterdag ging het in de loop van de dag wat beter, de druipneus (fijn detail he) hield op en de hoofdpijn ging weg. Nu heb ik er alleen een gemene hoest aan over gehouden en een zere keel.

We zijn op zaterdag even naar de Intratuin gegaan. Ik vind dat zo’n fijne winkel! Niet alleen is er voor mijn vriend genoeg om bij weg te dromen in de bbq-afdeling, maar ik vind hun lifestyle en interieur afdelingen ook zo ontzettend leuk! Ik heb echt de leukste eetkamertafel bank gespot. Gelukkig past de bank niet in ons huidige huis, haha. Anders zou ik het heel naar vinden dat het zo duur was.

Omdat het zo’n lekker weekend zou worden en ik me realiseerde dat ik geen zonnebrand in huis had voor ons meisje. Ik bedoel, daar denk je niet aan als je een winterbaby krijgt. Ben ik snel op zoek gegaan naar een zonnehoedje. Ik wist dat ik er nog eentje had. Hij is iets te groot, maar hey, het werkt wel! En kijk nou hoe schattig!

Zondag

Van zondag zijn er echt teveel leuke foto’s! Het was natuurlijk heeeeerlijk weer en we hebben de dag lekker in en om het huis doorgebracht. ’s Ochtends kwamen mijn ouders koffie doen en hun kleinkind knuffelen natuurlijk en ’s avonds was mijn zus (met haar hond) bij ons voor de barbecue. Zo veel gezelligheid. De Trip Trap met newbornset stond lekker buiten dus ons meisje heeft hier heerlijk in gezeten, maar wilde natuurlijk ook lekker bij mama zitten. Dan maar even een shameless selfie! 😉 Genieten!

Voor meer foto’s volg me vooral ook op instagram.

Dat was hem weer voor deze week! Leuk dat je met me meekeek! Ik ben benieuwd wat jullie van deze vorm van bloggen vinden, laat je reactie hieronder achter of als reactie op social media.