Onze week in zeven foto’s – week 15

Goedemorgen allemaal! Hebben jullie ook zo’n lekker weekend gehad?

Maandag

Kijk deze twee nou! Maandag was een rustige dag. Benthe en ik waren samen thuis, we hebben lekker gewandeld, meisje heeft goed in haar bedje geslapen weer en ik heb het huis weer opgeruimd. ’s Avonds kwam haar papa weer thuis na het werk en heb ik deze heerlijke foto gemaakt. Dit is toch echt een smelt momentje. Hij is zo trots op zijn meisje en zij geniet ook zo. Geweldig om te zien.

Dinsdag

Benthe is dinsdag precies twaalf weken oud! Ik vind het zo snel gaan. Ik heb nog twee weken voordat ik terug ga aan het werk en dan gaat het echte leven weer beginnen. Deze week ga ik de laatste dingetjes rond het huis opruimen die nog hangen vanaf de geboorte. Zo hangen alle kaartjes nog in de woonkamer (heerlijk feestelijk) en zit deze geweldige sticker nog steeds op het raam. Maar na bijna drie maanden mag het er wel af. Ik vind het bijna jammer en zou het lekker nog even willen laten zitten…

Woensdag

Woensdag had Benthe haar laatste afspraak bij Fleur van Chiropractie Staphorst. Ze heeft in totaal vier afspraken gehad en hoewel ik echt super sceptisch was van tevoren, ben ik helemaal om. Ik ben blij dat we gegaan zijn. Ik zie echt duidelijk vooruitgang bij Benthe en ze drinkt zoveel makkelijker en beter. Over vier weken mogen we nog een keertje op controle komen. Ik zal ook nog een keer een uitgebreid artikel over de chiropractie schrijven.

Donderdag

Ik ben zo blij met dit weer! De bomen in onze straat zijn weer heerlijk uitgelopen. Ik wordt hier zo gelukkig van.

Vrijdag

Vrijdag was een leuke en beetje spannende dag. Wij brachten ons happy moppie naar haar opa en oma en daar bleef ze voor het eerst logeren. Best wel een dingetje, vooral voor mama. Wij hadden een bruiloft van mijn neef waar wij heen gingen.

Dat was leuk! Iedereen vroeg natuurlijk naar Benthe en we hebben heel trots foto’s laten zien aan die familieleden die haar nog niet gezien hadden. Maar ook heb ik heerlijk met mijn nichtjes gekletst als vanouds. Zijn we los gegaan op de dansvloer en de champagne bleef lekker stromen. Gelukkig wilden vriendlief wel voor Bob spelen. Ik heb ontzettend genoten. En ik heb daarna een hele nacht heerlijk doorgeslapen!

Zaterdag

Zaterdag gingen we eerst ons moppie ophalen bij opa en oma. Super fijn om haar weer te zien, ik smolt toen ze een brede lach op zette toen ze me zag. Daarna door naar een verjaardag van vrienden, we moesten natuurlijk nog even een kleinigheidje ophalen. Ik vond het bordje wel heel toepasselijk.

Zondag

Zondag was een rustige dag. Ik had een nieuw (nep) schapenvelletje opgehaald bij de Intratuin en ik heb lekker de camera weer uitgeprobeerd. Natuurlijk heb ik ook een prachtig fotomodel. Daarna zijn we nog even collega’s gaan aanmoedigen die meeliepen met de Hoogeveense Cascaderun. ’s Avonds kwamen nog vrienden langs en hebben we gezellig bij gekletst.

Een heerlijk weekend dus.

Dat was onze week! Volgende week hebben wij ook een hele leuke week voor de boeg. Wij gaan lekker een midweekje weg naar Center Parcs de Eemhof. Zo veel zin in. Lekker een weekje weg, dan nog een weekje thuis voordat mijn verlof er echt op zit. Bijna begint het echte leven weer.