Onze week in zeven foto’s – week 20

Vorige week had ik een slechte slechte ‘foto-week’! Oh, jongens het is echt heel erg, ik heb echt totaal geen interessante foto’s gemaakt! Het was ook een super rustige week. Werken, thuis met vriendlief en moppie, beetje slaap en weer werken. Saaie boel dus.

Maar ons meisje was op woensdag 16 mei precies vier maanden oud. Reden genoeg om de camera erbij te pakken. Dus geen week overzicht deze keer, maar een kleine selectie van foto’s die ik thuis van haar gemaakt heb. De goede…en wat minder mooie.

Elke maand maak ik op de 16e foto’s van ons meisje op haar Jollein doek. De eerste keer met haar geboortekaartje, maand twee was met haar konijn van Happy Horse met haar naam erop, maand drie was met alle felicitatiekaartjes. Maand vier is Dikkie dik. Meisje is gek op alles van Dikkie dik, lief om dat te zien.

We hadden ook foto’s met de mijlpaal kaarten. En die gingen niet altijd goed. Heel lastig nog die grote kaarten als je pas net dingen kan vastpakken.

Haha. Oeps! (Niets aan de hand, gaat allemaal heel zachtjes.)

Kijk nou wat een popje.

Ze kan sinds deze maand ook heel goed Dikkie dik vastpakken. Ze ontwikkelt zich zo snel. Sinds een paar weken kan ze speeltjes pakken, stopt ze alles in haar mond, kan ze met minimale hulp al eventjes zitten en ze probeert zich om te draaien!

En kijk dit pakje nou!

Op 17 mei 2017 kwamen wij erachter dat we zwanger waren. De test lag nog in mijn nachtkastje, dit was natuurlijk wel het moment om deze erbij te pakken. Kijk nu…één jaar later, wat een meisje hebben we inmiddels. Zo bijzonder!

En dan deze dan…smelt!

Iets anders dus deze week, maar volgende week beloof ik beterschap!