Twee streepjes!

 

Ik denk dat de ochtend van 17 mei 2017 de vreemdste ochtend ooit was. Niets ging zoals gepland en ik ben er nog steeds niet van bijgekomen.

Wachtbankje

Zoals jullie weten zat ik rustig al een aantal dagen op het wachtbankje. Al twaalf dagen zelfs. Mijn temperatuur was nog steeds hoog. En mijn borsten waren al een week best gevoelig. Ik gaf vriendlief hier de schuld van, maar hij ontkende dat hij er wat mee te maken had en grapte dat ik toch best wel eens zwanger kon zijn. Toen ik op dag dertien wakker werd, temperatuur nog steeds hoog was, had ik een ‘waarom ook niet’-momentje. Dus ik nam de test mee naar de badkamer. Toen ik de test gedaan had legde ik ‘m eigenlijk al weg van, “maar niet op kijken – is vast niets”. Dus lekker rustig de tanden gepoetst. Een paar minuten later was ik toch wel heel nieuwsgierig en pakte ik de test toch op. Even kijken he 😉 daarom doe je zo’n test tenminste.

Ik denk dat ik gegild heb. Een tweede teststreepje was verschenen! Nog nooit had ik een tweede streepje op zo’n test gehad. Maar hier was echt een tweede streepje!

Heel anders gepland

Ik moet eerlijk bekennen, ik heb al zeker een half jaar een boek voor vriendlief in huis. Ik had me altijd voorgesteld dat ik hem zou verrassen met een positieve test en dit boek, wanneer het zover zou zijn. Maar….het ging iets anders.

Met de test in handen rende de slaapkamer in, sprong op bed en probeerde vriendje wakker te schudden. Dit wilde niet heel erg; dus dan de gordijnen maar open. Ik kan je vertellen; het was allemaal niet zo charmant of effectief. Ik duwde de test onder zijn neus, maar omdat hij ook nog niet wakker was duurde het zo’n 15 minuten voordat hij door had wat er gebeurde.

Haha ik weet ook niet of hij hel blij was om zo onrustig wakker gemaakt te worden.

We hebben zeker nog twintig minuten op bed gelegen. Ik heb vooral veel gegiecheld en vriendlief veel gegaapt. Het was een bizarre start van de dag.

Liefs Linda