Wat een rust! – Persoonlijke update

Oh, oh, oh…wat voel ik me slecht! Een hele week en geen updates! Ik weet hoe slecht dat is, niet iets wat ik wilde. Maar soms heb je van die weken. Dus ja… wat een rust hier online, maar wat een drukte in het echte leven! Ik heb dus niet liggen slapen zoals de kat hierboven, maar je zou het wel kunnen denken.

Ik werk ook gewoon nog veertig uur per week in loondienst en soms heb ik daar hele gekke weken. Ik kan niet altijd mijn eigen agenda bepalen en vorige week was zo’n week. Het was druk, het was hectische. En eerlijk gezegd; mijn reis naar de zwangerschap zat weer even in zeer rustig vaarwater.

Midden in cyclus

Ik zit nu aan het eind van de tweede week in mijn cyclus. Sommige vrouwen zouden nu al weer druk zijn met ovulatietesten, maar ik kan het nog rustig aan doen. Ik begin komende week een keertje met ovulatietesten, maar wie weet moet ik weer twintig dagen testen voordat er iets piekt. Ik ervaar deze periode gelukkig heel erg veel rust. Ik slik nu voor het eerst Teunisbloemolie en hoop daarmee dat mijn eisprong eerder is. Maar voor de rest kan ik niets. Dus ik focus me dan ook volledig op andere dingen. Zoals leuke dingen doen met mijn vriend en lekker druk bezig zijn op het werk.

Natuurlijk is dat geen reden om niet te bloggen! Dus ik gooi mijn beste beentje weer naar voren en zal weer zorgen voor a steady stream of content. 😉

Heb je trouwens items die je graag wilt bespreken? Of vragen die je hebt? Als je ze hieronder achter laat ga ik er graag op in!

Liefs Linda