Wij zijn verhuisd!

Een maand geleden om precies te zijn. Op 6 september hebben we de sleutels van ons oude huis overgedragen aan de nieuwe eigenaren. En we wonen nu echt – naar volle tevredenheid – in onze nieuwe woning. Sinds de verhuizing heb ik ook niet meer geschreven, dus ik wilde even bijkletsen met jullie.

Wat een goed besluit

We hebben getwijfeld over de aankoop, zoals ik ook eerder geschreven heb. Het kwam helemaal niet uit. Maar jongens, wat ben ik blij dat we het gedaan hebben. Elke dag als ik ’s ochtends met dat eerste bakje koffie uit het raam kijk zie ik het water achter ons huis stromen. Ik zie Benthe door de kamer crossen op haar loopfietsjes. Het is één en al genieten! In de uitbouw (hieronder ook rechts op de foto) heeft Benthe nu haar speelhoekje, maar ik kan niet wachten totdat ik er een grote leesstoel neer kan zetten en heerlijk kan uitkijken over het water. Vooral nu het herfst wordt zie ik het helemaal voor me. Kopje thee, dekentje, boekje en dan buiten het zien stormen. Geweldig!

Dit huis was dus absoluut het juiste besluit voor ons.

woorkamer
woonkamer in wording

Er blijft genoeg te doen

Voorlopig hebben we besloten vooral te genieten. De knop is even om en we focussen ons nu op onze huwelijksdag (nog maar 10 dagen!). Daarna zullen we wel weer verder gaan met het huis. Zo mogen we alle deur en raamkozijnen binnen nog verven. Willen we de deuren beneden (van hal naar studeerkamer en hal naar woonkamer) vervangen, andere kastjes ophangen in de bijkeuken, de studeerkamer inrichten en niet te vergeten, Benthe haar grote meiden kamer moet nog geheel geverfd en behangen worden. Niet een kleine klus. Overal mogen nog nieuwe gordijnen, mijn make-up hoekje op de slaapkamer mag nog worden ingericht. Nog genoeg te doen dus. Gelukkig zijn we van plan de komende twintig jaar hier te wonen, dus tijd zat! haha.

handtekening